Mamele nedormite şi lucrurile pe care nu trebuie să le audă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
3 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Sfaturile legate de creşterea micuţului
Mama nedormită nu va vrea niciodată să audă pe cineva dându-i sfaturi, şi acelea nepotrivite. Nimeni nu ar trebui să-i spună să-şi lase copilul singur în cameră pe timpul nopţii, pentru că mama este conştientă de cât de periculos este pentru puiul ei să fie lăsat să plângă singurel toată noaptea, ea ştie că micuţul va dezvolta probleme emoţionale şi preferă să stea cu el în cameră şi să-i fie mereu alături pentru a-l alina, chiar dacă ea nu va putea dormi.
Nimeni nu ar trebui să-i spună să doarmă când doarme copilul, pentru că nimeni nu ştie câte lucruri are mama de făcut în răgazul pe care aceasta îl are atâta timp cât doarme copilul.
Iar sfaturile despre cum să se odihnească, cum să se refacă şi ce ar trebui să facă pentru ea sunt total neinspirate. Ea ştie cel mai bine că dacă îşi alocă numai ei un anume timp, nu-şi va mai face treburile, iar haosul din jurul ei se va adânci şi mai tare.

CONTINUARE – Mamele nedormite şi lucrurile pe care nu trebuie să le audă

3 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *