Atacul de panică şi patru moduri de a-l depăşi

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 
Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Atacul de panică este reprazentat printr-un acces de frică. Persoanei în cauză i se instalează o frică nejustificată de moarte. Apare brusc şi cauzează simptome îngrijorătoare care însă nu pun viaţa în pericol. Inima începe să bată foarte repede, respiraţia devine greoaie, apare senzaţia de pierdere a controlului şi teama că viaţa se sfârşeşte. Aceste semnale sunt, în mod normal, reacţia organismului în faţa unui pericol. În cazul atacurilor de panică, acest sistem de răspuns la frică este exagerat şi apare când nu este necesar.

atacul de panica si moduri de a-l depasi

Picture 1 of 5

O persoană suferă de atacuri de panică atunci când traversează în mod repetat accesele de frică nefondate.
Înainte de a decide exact că este vorba de atacuri de panică, un medic va solicita un consult medical care să stabilească faptul că persoana în cauză nu are probleme organice. Dacă inima, glanda tiroidă, creierul şi alte organe funcţionează în parametri normali, însă pacientul repetă simptomatologia, atunci este vorba despre atacuri de panică şi se impun anumite măsuri.

CONTINUARE – Vezi atacul de panică şi patru moduri de a-l depăşi

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *